INITIATIVER

Hos SKØR FRAMES har vi en stor kærlighed til dyr og miljøet. Når det kommer til vores produkter, går vi all-in for bæredygtighed. Det begynder med emballagen. Vores bæredygtige emballage er valgt med omhu for at reducere miljøpåvirkning og forbedre dyrs levevilkår. Dette er vores lille måde at sørge for, at din beskyttelse af øjnene også beskytter planeten. 

Hvordan reducerer i jeres CO2-aftryk i forsyningskæden?

Vi har nøje udvalgt bæredygtig emballage for at minimere vores belastning af miljøet. Dette er vores måde at sikre, at din øjenbeskyttelse også bidrager til beskyttelsen af vores planet.

Hvordan bidrager i til en planet-venlig levering?

Vi samarbejder med et fragtselskab, der giver os mulighed for at bruge emissionsreducerede containere, hvilket betyder, at vi leverer vores produkter på en måde, der skåner miljøet.

Hvorfor opkræver i gebyr for returneringer

Vi opkræver et mindre gebyr på 59 DKK for refunderinger. Hvorfor? Fordi vi tror på, at ansvarlige valg også omfatter ansvarlige forbrugervaner. Denne handling skal få vores kunder til at tænke to gange over deres køb og hjælpe med at reducere CO2-udslippet fra unødvendige returforsendelser.