OM SKØR

SKØR repræsenterer ikke blot solbriller; det er en livsstil, en udvikling, og et engagement. Vi tror på, at mode bør udtrykke individualitet uden at gå på kompromis med lave priser og kvalitet. Velkommen til SKØR - hvor solbriller ikke bare er et tilbehør, men et statement om din stil og vores dedikation til rimelig luksus.

VORES VISION

Hos SKØR stræber vi efter at gøre stilfulde solbriller tilgængelige for alle uden, at det skal koste en formue. Vi mener, at solbriller ikke blot skal beskytte dine øjne, men også være en essentiel del af din personlige stil og udtryk. Derfor inviterer vi dig til at udforske SKØR's univers, hvor det er okay at miste en brille i ny og næ - de er jo ikke særlige dyre.

CHRISTOPHER X SKØR

Vi er stolte af at kunne annoncere SKØR's første ambassadør - nemlig Christopher. Christopher og hans crew bærer vores frames rundt omkring i hele verden, når de er på tour. En ægte popstjerne, der nyder friheden bag at kunne miste et par solbriller og ikke tænke mere over det, da en SKØR-brille ikke er uhyggelig dyr til at starte med.

Christopher på vores kontor med Loot Area og vores sorte bandana på.
– 2024

MERE END SOLBRILLER

Når du åbner din SKØR-pakke, vil du ikke kun finde dine fantastiske modeller, men også en luksuriøs solbrillepose, der passer perfekt til at beskytte dine shades. Derudover vil du blive mødt af vores unikke klistermærker, der lader dig personliggøre dine ejendele med SKØR-stilen, og et smukt designede takkekort, der symboliserer vores værdsættelse af dig som en del af vores SKØR-familie.

ÆLDRE MENNESKER

Vi vælger at præsentere vores solbriller gennem ældre modeller for at hylde den ældre generation, men også for at være unikke og skøre. Ældre mennesker tilfører ikke kun visdom og elegance, men også en autentisk inspiration og tidløs stil, der skiller os ud fra mængden. Ved at omfavne den erfarne skønhed ønsker SKØR at sende et budskab om autenticitet og tidløs elegance.

PROJECT GREEN

SKØR er stolt af at præsentere Project Green som en del af vores dybfølte engagement i miljøet. Vores bæredygtige emballage er omhyggeligt udvalgt for at mindske vores miljøpåvirkning og forbedre dyrevelfærd. Vi går endda skridtet videre ved at samarbejde med et fragtselskab, der bruger emissionsreducerede containere, hvilket gør vores levering mere skånsom for planeten. Vores solbriller er ikke kun et stilfuldt valg, men også bæredygtigt skabt med 100% genanvendte materialer for at beskytte både dine øjne og vores miljø.

COMMUNITY

SKØR er ikke bare et brand; det er et fællesskab af stilbevidste sjæle, der værdsætter mode for rimelige penge. Når du handler hos os, deltager du i vores mission om at forene mode med overkommelige priser. Det skal ikke være dyrt at se godt ud.
Velkommen til SKØR.